Актуально

Врятуйте сердечко Поліщука Вови!

Врятуйте сердечко Поліщука Вови!
Маленький 5-річний Вовчик з Кіровоградської області, села Цибулеве, потребує вашої допомоги!
У хлопчика вроджена вада серця – відкрита артеріальна протока, йому терміново потрібно зробити операцію задля виправлення дефекту та встановлення серцевого імпланта. Операція в інституті Амосова робиться безкоштовно, потрібно тільки придбати імплант (спіраль), щоб хлопчик жив! Мати-одиначка звертається до вас із величезним проханням підтримати проект її синочка!
Нещодавно, після чергового обстеження в лікарні Амосова, Вові підтвердили страшний діагноз, несумісний з повноцінним життям. У хлопчика вроджена вада серця – відкрита артеріальна протока. Отвір у серці треба терміново закрити за допомогою ендоваскулярної операції, яка в Амосова проводиться безкоштовно найпрофесійнішими лікарями. Все було б чудово, якби у матусі Вови були б кошти на придбання імпланта.
Мати-одиначка виховує 4-х діток сама! Бо чоловік просто їх покинув... Що робити і де в селі заробити більше 60 000 грн на порятунок синочка вона не знає. Коли приходить біда, прості українські родини залишаються сам на сам із бідою. Добре, що є небайдужі люди, до яких можна звернутися з проханням врятувати життя. Саме до вас, добродії, звертається мама Вови! Саме ви можете врятувати його життя! Підтримайте проект та врятуйте сердечко Вовчика!

Ресторан Panna Pasticceria разом з ініціатором проекту Іриною Сусловою розпочинає проект "Маленькi серця Panna Pasticceria". Його мета – допомога дітям, які хворіють на вроджені вади серця. Завдяки сучасним медичним технологіям їх можна лікувати шляхом безболісної операції із застосуванням сучасного серцевого імпланта – оклюдера. На жаль, більшості українських родин це не по кишені, й здоров’я малюків залишається під загрозою. Ми закликаємо підтримати Вову будь-яким зручним для вас способом:

1. Пожертвувати будь-яку кількість коштів для лікування маленького сердечка безпосередньо через Українську біржу благодійності.
2. Відвідати ресторан Panna Pasticceria (Київ, вул. Велика Житомирська, 6/11) та замовити унікальний десерт "Анжелетто" від Ірини Суслової. 44 гривні від суми вартості кожного десерту ми передамо на лікування Вови. Й скоро він буде здоровим та щасливим!

Давайте разом робити добро, яке надихає й змушує наші серця битися в унісон!

ПІБ: Поліщук Володимир Володимирович, 17.07.2013 р.

Місто: с. Цибулеве, Кіровоградська обл.

Діагноз: вроджена вада серця – відкрита артеріальна протока

Кошти перерахувати можна за посилання ubb.org.ua натиснувши кнопку "Підтримати".

"ВК" у PDF