Актуально

Парам з Кіровоградщини пропонують одружитися повторно

Парам з Кіровоградщини пропонують одружитися повторно
Щоб зберегти сімейні цінності, команда юстиції пропонує подружжям взяти участь у обряді ювілейного весілля. Про це повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул, 23 січня, під час звітної прес-конференції.
«Послугу може замовити будь-хто: і безпосередньо сама пара, і їх родичі або друзі. Особисто зробив такий подарунок на річницю сімейного життя своїм батькам. Повірте, враження залишаються неймовірні. Таким чином, ми хочемо нагадати парам ті емоції, які вони відчували під час одруження, і зберегти їх почуття. А ті, хто ще тільки збирається брати шлюб, мають можливість публічно освідчитися в коханні під час урочистих обрядів заручин», – розповів посадовець.

Також Вадим Гуцул повідомив про кількість пар, які одружилися в минулому році на Кіровоградщині: «Чудово, коли закохані мають альтернативу. Ті, хто не поспішають, можуть одружитися після сплину 30 днів із моменту подання заяви. Натомість ті, хто чекати не звикли, можуть взяти участь у проекті «Шлюб за добу». Так, згідно офіційних даних, у минулому році офіційно зареєстрували свої стосунки 7 145 пар, 806 із них одружилися за пришвидшеною процедурою».

www.krjust.gov.ua


"ВК" у PDF