Актуально

Конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»

Конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток»
За підтримки Міністерства молоді та спорту України Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub проводить конкурс есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток» серед учнів 10-х класів.
Есе повинно розкривати плани та очікування учнів щодо обраної професії, а також бачення розвитку в професії та перспективи самореалізації.

Вимоги до есе: до 2 сторінок, українською мовою, 12 шрифтом, грамотність та охайність.

Есе необхідно надіслати до 25 лютого2018 року на електронну адресу info@careerhub.in.ua

Автори кращих робіт відвідають регіональні зустрічі в одному з п’яти міст України: Києві, Львові, Харкові, Запоріжжі та Одесі, де познайомляться з керівниками місцевих компаній та створять власний рецепт успішної кар’єри.

31 травня 2018 року 50 найактивніших учасників регіональних етапів відвідають Всеукраїнську конференцію з планування кар’єри у м. Києві, де перейматимуть досвід від топ-менеджерів та успішних українців.

1 червня2018 року переможці проведуть День з успішною людиною (керівником підприємства, міжнародної організації, державного органу влади тощо).
Більш детальну інформацію щодо конкурсу ви зможете дізнатися на офіційних сайтах організаторів: csr-ukraine.org та careerhub.in.ua

onufrievka.kr-admin.gov.ua

"ВК" у PDF