Знам’янський район
Актуально / Суспільство

Герої не вмирають

Герої не вмирають
23 травня на фасаді Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 7 було відкрито меморіальну дошку на честь старшого стрільця-санітара морської піхоти – Сергія Сергійовича Трубіна.
Сергій Трубін народився 20 березня 1987 року, навчався у ЗШ №7. Після закінчення школи продовжив навчання у професійно-технічному ліцеї №3, де здобув спеціальність муляра і зварювальника.

З 2015 року, коли він був мобілізований, пішов захищати Україну. Службу проходив у 1-ій роті 501-го батальйону 36-ої бригади морської піхоти. Загинув 8 січня під час виконання бойового завдання в районі 3-го кілометра на південному заході населеного пункту Верхньошироківське Новоазовського району Донецької області. За інформацією Збройних Сил України, він та двоє побратимів підірвались на керованому фугасі.

Меморіальну дошку воїну відкрила його мати – Людмила Трубіна. У цей момент присутні не приховували сльози.

На урочистому відкритті були присутні учні та вчителі школи, друзі загиблого, його батьки та представники влади. Свої слова скорботи та вдячності висловили перший заступник міського голови Валенина Загородня, селищний голова Сергій Москаленко. Особливим став виступ голови волонтерського центру «Майдан», депутата міської ради Наталії Тишкевич. Вона подарувала матері Сергія символічний галстук, як знак того що ми пам’ятаємо подвиг її сина.

Герої не вмирають

Побратими Сергія – учасник бойових дій, гранатометник Сергій Леонідович Сірченко та учасник бойових дій, однокласник Владислав Юрійович Кузьменко , пригадали світлі моменти з їх спільного життя, закликали присутніх пам’ятати подвиг Сергія та берегти нашу Батьківщину.
Герої не вмирають
Герої не вмирають
Герої не вмирають
Герої не вмирають
Герої не вмирають
Герої не вмирають
Герої не вмирають

"ВК" у PDF