---
Актуально / Суспільство

Будуймо українське у собі та навколо себе!

Будуймо українське у собі та навколо себе!
Традиційно Свято Великодня асоціюється у нас із чистотою — чистотою нашої душі, наших думок та помислів. А ще — чистотою наших осель та помешкань. Та чомусь, готуючись до свята, ми забуваємо про чистоту наших вулиць, сіл, селищ та міст.
Згадайте, чи давно ви збиралися разом з сусідами, рідними, друзями для того, щоб посадити дерево чи квітку, як часто ви виходите на вулицю для того, щоб очистити її від сміття, яке може псувати ваш настрій? Редакція газети «Вісник Кіровоградщини» хоче допомогти вам знайти відповідь на це питання швидше. Ми пропонуємо започаткувати нову традицію — щорічну передпасхальну толоку, адже вважаємо, що чистота душі має починатись з чистоти землі та всього, що нас оточує. Ми хочемо показати, що кожен з нас має силу, щоб самостійно керувати якістю свого життя.

Закликаємо вас: будуйте українське у собі та навколо себе, адже створене власними руками та з хорошими помислами обов’язково повернеться сторицею до вас і до ваших дітей. Ставайте частиною змін разом з нами. Вийдемо цими вихідними разом із рідними, друзями, колегами по роботі прибрати сміття, посадити квіти, дерева, зробити клумбу, пофарбувати паркан, будь-що, аби зробити нашу рідну домівку-Україну охайною і красивою! А для того, щоб вами пишалась уся країна — надсилайте фото та історії ваших толок та її результатів до нашої редакції. Ми оберемо найкращих та опублікуємо ваші надбання.

Наша адреса: 27500, м.Світловодськ, а/с 49.

Наш е-mail: mail@vk.kr.ua

"ВК" у PDF