Знам’янський район
Актуально / Влада / Суспільство

Допомога інваліду

Допомога інваліду
Громадські приймальні народного депутата Олеся Довгого, які працюють на території округу, продовжують надавати допомогу тим, хто цього потребує.
Так, наприкінці лютого до знам’янської приймальні по допомогу звернулася донька інваліда ІІ групи Віталія Тимофєєва Наталія Загурська. За словами жінки, її батькові, Віталію Пилиповичу, 1941 року народження, терміново був потрібен інвалідний візок, адже чоловік не має однієї ноги і пересуватися самостійно не в змозі. За словами жінки, він майже рік очікував візок у черзі в управлінні соціального захисту населення, але марно.

Та вже 17 березня, зі словами подяки, Наталія Загурська приймала від Андрія Іщенка — помічника народного депутата Олеся Довгого, довгоочікуваний візок для батька.

Допомога інваліду

Як розповів нашому виданню помічник нардепа, вручений інваліду візок — гуманітарна допомога з Німеччини, отримання якої стало можливим завдяки благодійному фонду Олеся Довгого. До речі, це вже не перша допомога з Німеччини, яку організовує благодійний фонд депутата. Раніше, в межах подібної співпраці, до медичних закладів округу були передані меблі, медичне обладнання та функціональні ліжка.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF