Олександрівський район
Актуально / Влада / Суспільство

Добровольці – патріоти найвищого ґатунку

Добровольці – патріоти найвищого ґатунку
Верховна Рада України встановила офіційне свято – День українського добровольця, який відзначатиметься щорічно 14 березня. Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
У читальному залі Олександрівської районної бібліотеки для дорослих до Дня українського добровольця оформлено книжкову виставку «Добровольці – патріоти найвищого ґатунку». Працівники районної книгозбірні підготували та провели годину мужності і слави «На захист рідної землі», присвячену добровольцям, які захищають незалежність нашої держави. На захід були запрошені воїни-добровольці: Роман Зілінський, Микола Писанюк та Віктор Донцов, які нещодавно воювали в зоні проведення АТО на сході нашої країни.

Добровольці – патріоти найвищого ґатунку

Запрошені гості - люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі, справжні патріоти України. В ході зустрічі бійців порадували творчим подарунком працівники районного Будинку культури та дитячої музичної школи. А від імені народного депутата України Олеся Довгого помічник-консультант Катерина Бондаренко вручила почесні грамоти та подарунки.

Під час заходу демонструвалася мультимедійна презентація «Авангард нації: українські добровольці».

Добровольці – патріоти найвищого ґатунку

Запрошені учасники АТО почули щирі слова подяки і шани. Події останніх місяців у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Голова районної державної адміністрації Ольга Борота та голова районної ради Григорій Гончаренко особисто подякували добровольцям за їх вклад в охорону спокою на нашій землі та висловили подяку всім тим, хто захищає нас, нашу українську землю.

Сьогодні твориться історія, учасниками якої є ми самі. І від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини. Будьмо мужніми, збережімо державу, збережімо себе.

"ВК" у PDF