Онуфріївський район
Актуально / Влада

В Онуфріївці вшанували Кобзаря

В Онуфріївці вшанували Кобзаря
9 березня біля пам’ятного знаку Т.Г. Шевченкові, відбувся мітинг та покладання квітів з нагоди святкування 203-ї річниці від Дня народження Великого Кобзаря за участі керівництва району, трудових колективів, громадськості району.
Онуфріївський селищний голова Пивовар Л.Ф. привітав присутніх зазначивши, що творчість Великого Кобзаря стала духовною основою формування сучасної української нації,тому що для українців всіх наступних поколінь Т.Шевченко став могутнім джерелом національної свідомості, символом України. Наголосив, що про Т.Г.Шевченка можна говорити як про поета, художника, громадського діяча, він є національною гордістю українського народу. Своїм талантом і творчістю поет навчає нас любити рідну землю, берегти мову, розвивати культуру.

В Онуфріївці вшанували Кобзаря

Також до слова була запрошена завідувач районним методичним кабінетом відділу освіти райдержадміністрації Даниленко О.В.

Урочистості закінчилися покладанням квітів від керівництва району, організацій, підприємств, громадськості до підніжжя пам’ятного знаку Т. Г. Шевченкові.

"ВК" у PDF