Знам’янський район
Актуально / Влада / Суспільство

"Грудневі зустрічі" у Суботцях

"Грудневі зустрічі" у Суботцях
Напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця у Суботцівському сільському будинку культури відбулося районне свято «Грудневі зустрічі», організоване для дітей з особливими потребами, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО.
Привітати дітей з цим світлим, радісним та по-дитячому казковим святом завітали Олена Грінчак, заступник голови районної державної адміністрації, та Андрій Іщенко, помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого.

"Грудневі зустрічі" у Суботцях

Вітаючи учасників святкових заходів, Олена Анатоліївна наголосила, що День Святого Миколая розпочинає череду зимових свят, які так чекають всі діти нашої країни, це свято віри, світла і добра.

Дорогі діти, сьогодні з усією теплотою і щирістю вітаю Вас зі світлим святом зимової казки, – звернулась до маленьких громадян України О.Грінчак. – Здоров’я Вам та щасливого дитинства! Бажаю Вам родинного тепла, веселих і радісних свят, а також, здійснення найзаповітніших дитячих мрій! Зі словами особливої вдячності звертаюся до тих, хто піклується про дітей, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові. Низький уклін вам за вашу душевну щедрість, за щоденну невтомну працю і турботу.

У рамках районного свята «Грудневі зустрічі» для статусних дітей відбувся шахово-шашковий турнір, були організовані веселі ігри та цікаві конкурси, учасники яких отримали новорічні подарунки.

"Грудневі зустрічі" у Суботцях

На завершення заходу, за підтримки народного депутата України Олеся Довгого, юним глядачам була представлена театралізована вистава Кіровоградського обласного театру ляльок «Казковий зорепад».

"Грудневі зустрічі" у Суботцях

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF