Знам’янський район
Актуально / Влада / Суспільство

Урочистості з нагоди Міжнародного Дня волонтера у Знам’янці

Урочистості з нагоди Міжнародного Дня волонтера у Знам’янці
Волонтерство тісно увійшло в наше повсякденне життя і є важливою складовою громадянського суспільства. Волонтери – це ті, хто завжди прийдуть на допомогу, це люди, що безкорисно допомагають ближнім. Вони збільшують кількість добра у світі.
Сучасні доброчинці працюють не для відзнак і нагород, а задля тих, кому їхня підтримка сьогодні найбільш потрібна. І їхні зусилля нині оцінюють по праву. Не забувають волонтерів і представники міської влади, військові та всі небайдужі земляки, які вітали їх з Міжнародним Днем волонтера. Це відбулося на урочистостях, які проходили у Центрі дитячої та юнацької творчості.

В урочистому зібранні приймали участь: міський голова Філіпенко С.І., перший заступник міського голови Загородня В.Г., начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зіньковська І.В., начальник відділу організаційної та кадрової роботи Зайченко О.А., волонтери, громадськість міста.

Першим до вітального слова запросили міського голову Філіпенка Сергія Івановича. В своєму виступі він привітав всіх зі святом і зазначив, що життя непередбачуване і не знаєш, звідки чекати негараздів. Проте події на Майдані, в Криму, а тепер на Сході України довели, що є активні, добрі, мужні та чуйні люди - волонтери, які взяли на себе весь тягар. Побажав усім здоров’я, вдячності від людей, щоб всі добрі справи повертались до них з торицею.

Урочистості з нагоди Міжнародного Дня волонтера у Знам’янці

Після привітального слова міський голова вручив волонтерам відзнаки Знам’янської міської ради.

Урочистості з нагоди Міжнародного Дня волонтера у Знам’янці

Багато теплих та зворушливих слів на адресу доброчинців звучало не лише від влади, а й від колег, які сьогодні не шкодують часу, грошей та сил для допомоги тим, хто її потребує і залишається «трудівником тилу».

Так, до вітань долучилися: координатор громадської організації «Знам’янське об’єднання «Майдан»» Тишкевич Н.М., голова міської організації Товариства Червоного Хреста України Котинська Т.С., голова громадської організації «Оберіг» Велика Валерія, голова комітету ветеранів праці міської організації ветеранів України Кодацька Валентина Павлівна.

У подарунок на згадку про свято на волонтерів чекав зворушливий концерт від творчих колективів Центру дитячої та юнацької творчості.

Урочистості з нагоди Міжнародного Дня волонтера у Знам’янці

"ВК" у PDF