---
Актуально / Влада / Суспільство

Працівники соціальної сфери Кіровоградщини приймали вітання з професійним святом в обласному центрі

Працівники соціальної сфери Кіровоградщини приймали вітання з професійним святом в обласному центрі
Сьогодні у Кропивницькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери.
Питаннями соціальної сфери в області опікується багатотисячний колектив професіоналів. Це фахівці, які працюють у департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації, у 26 управліннях соціального захисту населення райдержадміністрацій і міськвиконкомів, 26 територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та 12 інтернатних закладів.

Вони щодня дають надію тим, хто потрапив у складні життєві обставини, допомагають людям повірити у власні сили, торують шлях до підвищення рівня життя та зростання їхнього добробуту, і тим самим реалізують активну соціальну політику держави. Основна мета їх діяльності – допомагати людям.

Представників цієї нелегкої і важливої професії привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко: "Хочу висловити шеститисячному колективу соціальних працівників області слова подяки за величезну роботу, спрямовану на те, щоб жителі Кіровоградщини мали можливість отримувати від держави необхідну соціальну допомогу. Перебуваючи з робочими поїздками у районах, я неодноразово чув від людей похилого віку, від тих, хто потребує допомоги за станом здоров'я, про величезну підтримку, яку вони отримують від соціальних служб. Дякую Вам за мудрість, милосердя та вміння прийти на допомогу до тих людей, які її потребують", – зазначив голова облдержадміністрації.

Працівники соціальної сфери Кіровоградщини приймали вітання з професійним святом в обласному центрі

З нагоди професійного свята Сергій Кузьменко разом із головою обласної ради Олександром Чорноіваненком вручили кращим працівникам соціальної сфери області відзнаки обласної державної адміністрації і обласної ради.

За матеріалами офіційного сайта Кіровоградської ОДА

"ВК" у PDF