---
Актуально / Суспільство

Вадим Коюденко очолив Службу автомобільних доріг у Кіровоградській області

Вадим Коюденко очолив Службу автомобільних доріг у Кіровоградській області
18 жовтня Службу автомобільних доріг у Кіровоградській області очолив Вадим Валентинович Коюденко. Офіційно на новій посаді колективу його представив заступник голови Укравтодору Володимир Сущенко.
- Я впевнений, що ми зробили правильний кадровий вибір. Вадим Валентинович молода, енергійна людина, яка знає справу і вміє правильно організувати робочий процес, - наголосив Володимир Миколайович. – Тож я прошу допомогти вашому новому керівнику по швидше освоїтися, ну а самому начальнику бажаю плідної праці.

В свою чергу Вадим Коюденко подякував за виявлену довіру і пообіцяв зробити все від нього залежне, аби дорожнє господарство Кіровоградської області по швидше оновилося.

- Мені приємно, що з колективом я знайомий вже давно, ми добре одне одного знаємо, тож вірю, що працювати буде досить комфортно, - додав Вадим Валентинович.

Вадим Коюденко очолив Службу автомобільних доріг у Кіровоградській області

Довідково:

Коюденко Вадим Валентинович. 28.09.1981 р. м. Олександрія.

Дві вищі освіти: КДТУ за спеціальністю «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання» та здобув кваліфікацію інженера-механіка у 2003 році;

ХНАДУ «Автомобільні дороги та аеродроми» та спеціальність магістра з будівництва.

У дорожній галузі працює з 2003 року. У 2008 році очолив філію ДП «Кіровоградський облавтодор» «Олександрійська ДЕД», де і пропрацював начальником останні 8 років.

За високі професійні якості та здобутки неодноразово нагороджувався Грамотами та Подяками.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF