Олександрівський район
Актуально / Суспільство

21 вересня – День села Веселе

21 вересня – День села Веселе
Вже двадцятий рік поспіль у вересневі дні громада села Веселого відзначає День села. У цьому році свято відбулося 21 вересня – у велике християнське свято Різдво Пресвятої Богородиці.
У центрі села на площі біля сільського Будинку культури зібралися жителі села, організувавши виставки декоративно – прикладного та ужиткового мистецтва місцевих майстрів, композиції овочів, фруктів, квітів. На свято запросили своїх сусідів із сіл Красносілки, Івангорода, Бовтишки, смт Олександрівки, які прибули з делегаціями у складі творчих колективів на чолі із сільськими головами.

21 вересня – День села Веселе

Усіх учасників цього чудового дійства вітав сільський голова Іван Назолін та його колеги – сусіди, а дарунок для всіх – виступи творчих колективів. Слова вітань були адресовані жителям села від імені Ольги Бороти голови Олександрівської райдержадміністрації, голови районної ради Григорія Гончаренка та помічника-консультанта народного депутата України Олеся Довгого Катерини Бондаренко.

21 вересня – День села Веселе

Вшанували іменинників, кращих людей села. Продовжилися святкові заходи народними гуляннями: виступами аматорів села та частуванням польовою кашею Отак і живуть наші села, у праці і пісні. А поки живе село – живе Україна.

21 вересня – День села Веселе

"ВК" у PDF