Знам’янський район
Актуально / Суспільство

У Знам’янському районі тривають роботи з ремонту автомобільних доріг

У Знам’янському районі тривають роботи з ремонту автомобільних доріг
Асфальтне покриття автомобільних доріг на території району протягом останніх років було незадовільним і потребувало ремонту, адже висока температура влітку, рух великовантажного транспорту та велика інтенсивність руху на автомобільних шляхах району негативно впливають на стан доріг.
У 2016 році з обласного бюджету на ремонт доріг виділено 500 тис.грн, у бюджетах сільських рад району на утримання та ремонт доріг комунальної властності передбачено 3778 тис.грн.

На дорогах Знам’янщини тривають роботи з ліквідації ямковості та інших деформацій покриття автомобільних шляхів загального користування.

У Знам’янському районі тривають роботи з ремонту автомобільних доріг

Філією «Знам’янський райавтодор» станом на 01 серпня 2016 року виконані роботи з ямкового ремонту автомобільних доріг Знам’янка-Володимирівка, Знам’янка-Богданівка, Богданівка – вихід на автомобільну дорогу Н-01 (с.Водяне). Частково виконаний ямковий ремонт на шляхах Дмитрівка-Диківка-Макариха, Знам’янка-Подорожнє, Дмитрівка-Чигирин, Дмитрівка-Веселий Кут. Усі роботи виконуються гарячими асфальтобетонними сумішами та струменевим методом. Відремонтовано більше 2 тис. квадратних метрів покриття.

У серпні 2016 року планується здійснити ямковий ремонт на автомобільних дорогах Суботці-Трепівка та Дмитрівка-Диківка-Макариха.

Тривають дорожні роботи на автошляху Дмитрівка-Чигирин. Також, розпочатий ремонт дороги Знам’янка-Олександрія. На теперішній час влаштовано 2100 тон асфальтобетону.

Роботи на автомобільних дорогах району тривають і шляховики докладають максимум зусиль, щоб забезпечити зручні та безпечні умови дорожнього руху.

"ВК" у PDF