Знам’янський район
Актуально / Влада

Знам’янський район відвідав губернатор

Знам’янський район відвідав губернатор
12 липня 2016 року з робочим візитом до Знам’янського району прибув голова Кіровоградської обласної державної адміністрації С.А.Кузьменко.
Очільник області ознайомився з роботою Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. І.Г.Ткаченка, реалізацією енергозберігаючих заходів, які були виконані в рамках проекту ЄС/ПРООН (заміна вікон на металопластикові корпусу початкових класів) на суму 105,6 тис. грн. Сергій Анатолійович підкреслив, що на часі – виконання робіт з реконструкції школи, які будуть здійснені за рахунок коштів фонду регіонального розвитку на суму 2232,317 тис. грн.

У ході роботи голова Кіровоградської обласної державної адміністрації С.Кузьменко привітав із високими досягненнями у навчанні випускника Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. І.Г.Ткаченка, лауреата стипендії Кабінету Міністрів України, Анатолія Шестакова, який єдиний в області за результатами ЗНО з української мови та літератури отримав найвищу кількість балів – 200, та вручив йому пам’ятний подарунок.

Очільник області поздоровив вчителя української мови та літератури, лауреата обласної педагогічної премії ім. В.О.Сухомлинського О.В.Ковальову за творчу роботу, виховання обдарованих дітей та високу підготовку учнів школи, які впродовж 2008-2016 років є переможцями ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г.Шевченка, Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАНУМ.

Під час відвідування Богданівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини голова обласної державної адміністрації С.А.Кузьменко ознайомився із ходом робіт з підготовки до проведення капітального ремонту приміщення медичного закладу, який буде здійснений у рамках програми економічного і соціального розвитку на 2016 рік (сума коштів – 571,0 тис.грн.).

Очільник області наголосив керівництву району та Богданівської сільської ради щодо проведення якісного ремонту доріг комунальної власності.
Знам’янський район відвідав губернатор
Знам’янський район відвідав губернатор

"ВК" у PDF