---
Актуально / Суспільство

За тиждень ямковість на Кіровоградщині зменшилася на 24 385 м²

За тиждень ямковість на Кіровоградщині зменшилася на 24 385 м²
Загалом з початку року ураженість ямковістю доріг Кіровоградської області зменшилася на 257 648 м².
Сезон ремонту доріг у розпалі. На Кіровоградщині завершують ліквідацію ямковості. На замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області підрядні організації працюють у всіх районах на державній та місцевій мережах доріг. Основним підрядником є ДП «Кіровоградський облавтодор».

- Ми працюємо наполегливо, у посиленому режимі, адже час не стоїть на місці і сезон треба закінчити вчасно та якісно, - говорить начальник відділу з організації та безпеки дорожнього руху Олександр Палівода. – Мали незначну заминку на дорозі Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, але зараз робота стабілізувалася. Зазначу, що ліквідація ямковості по М-04 та М-22 вже на стадії завершення. Готуємося розпочати у цьому напрямку поточний середній та поточний дрібний ремонти. В той же час, окрім запланованих робіт будемо працювати і на під’їздах до Кіровограда, адже восени наш регіон знову прийматиме численних гостей не лише з усієї України, а із-закордону, які прибудуть на Агро-Експо-2016.

Протягом минулого тижня, з 30 червня по 7 липня включно на дорогах загального користування Кіровоградської області ліквідували 24 385 м² ямковості, з яких 20 141 м² гарячим асфальтобетоном. Крім того, ремонтували струменевим методом та біло щебеневими сумішами.

На дорогах з індексами «М», «Н», «Р» за тиждень ліквідували 101 174 м² деформацій, на територіальній мережі – 5 505 м², а на місцевих дорогах полагодили 8 706 квадратів покриття. Крім того, на 970 погонних метрах ліквідували тріщини.

На забезпечення асфальтобетоном працювали 10 заводів підрядних організацій. За цей час разом вони випустили 2 475 тон асфальтобетону.

Загалом з початку року ураженість ямковістю доріг Кіровоградської області зменшилася на 257 648 м².

Нагадаємо, усі ремонтні роботи проводяться на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області за рахунок коштів державного бюджету. Загальна протяжність доріг на балансі Служби складає 6257,8 км, у тому числі з твердим покриттям 6159,7 км, 98,4 %.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF