---
Актуально / Влада

Влада жорстко реагуватиме на спроби земельних афер

Влада жорстко реагуватиме на спроби земельних афер
На цьому під час апаратної наради наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.
Зокрема, голова облдержадміністрації нагадав, що під час робочої поїздки до Гайворонського району він мав розмову з представниками територіального відділення Держгеокадастру стосовно стану виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції.

– Мені повідомили, що в районі від учасників АТО надійшло 239 заяв, які вже опрацьовані та направлені до Держгеокадастру області. По 212 заявам вже прийняті позитивні рішення, що є досить високим результатом, – відзначив голова облдержадміністрації.

– Хочу наголосити, що забезпечення учасників АТО земельними ділянками є надзвичайно актуальним питанням. А тому, перебуваючи в інших районах області, я обов’язково підніматиму зазначене питання перед місцевою владою, безпосередньо спілкуватимуся як з військовими, так і з представниками територіальних підрозділів Держгеокадастру. Наше головне завдання – виконати всі зобов’язання з боку держави перед нашими військовими. І я нікому не дозволю вчиняти протиправні дії, особливо з використанням службового становища, аби наживатися на захисниках нашої Батьківщини та інших учасниках земельних відносин. В разі ж виявлення таких ганебних фактів, оцінка подібних дій з боку влади буде миттєвою та жорсткою, – наголосив Сергій Кузьменко.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF