Світловодський район
Актуально / Суспільство

Зі святом, шановні медики!

Зі святом, шановні медики!
Третьої неділі червня в Україні відзначається День медичного працівника. У цьому році свято припадає на 19 червня. Саме цього дня вітання з нагоди свого професійного свята приймають представники найгуманнішої професії – люди в білих халатах, яким випала відповідальна і почесна місія – стояти на сторожі людського здоров’я та життя.
Напередодні свята до нашої редакції звернулась світловодчанка Таміла Федорівна Редько, яка від імені мешканців Ревівського мікрорайону висловила подяку працівникам медичної амбулаторії №3.

Редакція газети «Вісник Кіровоградщини» приєднується до цих привітань і щиро вітає всіх медиків Кіровоградської області з професійним святом! Зичимо вам, шановні медичні працівники, міцного здоров’я, успіхів у роботі, щастя та миру!

Пропонуємл вам текст публікації на адресу медиків Ревівської амбулаторії:

«Люди в білих халатах, низько вам вклонитися хочу…»


Вітаємо з професійним святом усіх працівників світловодської амбулаторії №3. Цей медичний заклад обслуговують молоді спеціалісти, лікарі-терапевти: Сергій Сергєєв (завідувач амбулаторією) та Катерина Ждан і чотири медсестри: Віта Губенко, Ольга Боровська, Оксана Бакун (старша медсестра) і Ольга Ткаченко.

Незважаючи на тісноту, тут завжди чисто, затишно й привітно. Завдяки копіткій праці медичного регістратора Ольги Каратаєвої і молодшої сестри Клавдії Давидової, багато квітів, затишку, тепла і спокою.

Усі працівники амбулаторії завжди уважні до пацієнтів, а з особливою повагою ставляться до людей похилого віку і дітей, яки вони обслуговують і в амбулаторії, і вдома. Усього ж амбулаторією №3 обслуговується 5 тисяч мешканців Ревівського мікрорайону.

Особливо робота амбулаторії пожвавіла з того часу, як в ній стали працювати постійні лікарі. Завідувач амбулаторією веде медичний лекторій на місцевому телебаченні.

Шановні медичні працівники! Бажаємо вам здоров’я, особистого щастя, успіхів у роботі, доброго настрою і оптимізму!

Від імені громади Ревівського мікрорайону,
Таміла Редько.

"ВК" у PDF