Знам’янський район
Актуально / Влада / Суспільство

У місті відкрито ще два нових дитячих майданчика

У місті відкрито ще два нових дитячих майданчика
В народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.
Ось і відбулася така довгоочікувана подія для малечі південної частини нашого міста та привокзального мікрорайону. До Дня захисту дітей маленькі жителі міста отримали неабиякий подарунок - нові дитячі майданчики, які було придбано народним депутатом України Олесем Довгим.

У місті відкрито ще два нових дитячих майданчика

На виконання своїх передвиборних зобов’язань народний депутат України Олесь Довгий разом з міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком 6 червня поточного року урочисто відкрили у нашому місті два дитячі майданчики (у південній частині міста та біля магазину «Оптовичок»).

У місті відкрито ще два нових дитячих майданчика

Олесь Довгий та Сергій Іванович бажали успіхів жителям двох мікрорайонів та урочисто перерізали стрічки, тим самим відкрили дитячі майданчики, які були встановлені мешканцями мікрорайонів та КП «Комбінат комунальних послуг».

Це був особливий для діточок день. На обличчях маленьких мешканців сяяли радісні посмішки, а очі іскрилися щастям.

У місті відкрито ще два нових дитячих майданчика

«Маючи нагоду, хочу привітати всіх діточок зі святом – Міжнародним днем ​​захисту дітей. Бажаю вам здоров'я, щастя та всього найкращого! – наголосив Олесь Довгий.

Встановлення майданчиків – це була моя передвиборна обіцянка мешканцям міста. Сьогодні виконую свою частину зобов’язання. Ці майданчики – свідчення того, що наша співпраця є вдалою. Проте хочу запевнити, що це лише початок нашої спільної праці. Сподіваюсь, ці майданчики прослужать довго, і діти, думаю, будуть задоволені та щасливі», – зазначив народний депутат України Олесь Довгий.

У місті відкрито ще два нових дитячих майданчика

«Ми разом з народним депутатом України Олесем Довгим втілюємо в життя наші плани. Потрібно розуміти, що в словах «Підростаюче покоління», «Здорова нація» - закладено занадто багато - майбутнє нашої країни. І все, що сьогодні ми робимо для розвитку дітей, це не піар - це соціальні проекти для міста, для країни, в якій живемо і працюємо. Ми будемо продовжувати роботу як з благоустрою нашого рідного міста, так і культурного дозвілля для мешканців південної та північної частини міста. Також, робити все, щоб воно стало ще гарнішим та комфортнішим і для дітей, і для дорослих» - підкреслив Сергій Іванович.

Діти цього дня веселилися, їх розважали ростові кукли, герої мультфільмів та казок.

У місті відкрито ще два нових дитячих майданчика

Під час конкурсної програми малюки отримували призи та солодощі. Завершилося свято частуванням морозива та дискотекою мильних бульбашок.

Гарний та веселий настрій створили дітям Пеппі Довга Панчоха (Зайченко Крістіна, керівник гурткової роботи ЦДЮТ) та Трубадур (Зайченко Віталій, головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю), виступи вихованців центру дитячої та юнацької творчості, міського Палацу культури, клубу спортивного бального танцю «Фурор – Данс», лауреатів ІІ ступеню Всеукраїнського фестивалю «Феєрверк талантів» Кіріченко Максима та Олійник Софії, Плохотнікова Костянтина.

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це доброзичливо та від щирого серця. Це приватні підприємці - Плохотнікова Олена, Вовченко Сергій, Лозовенко Євгеній, магазин «Оптовичок».

Також активну участь у підготовці цього свята приймали і мешканці міста: Калашніков Андрій, Федоренко Павло, Ткаченко Геннадій, Ляшенко Андрій, Флоренцева Олена, Саєнко Тетяна, Федоренко Яна, Бугайова Тетяна, Єдіна Любов, Щербак Микола, Калалаєв Микола та багато інших небайдужих людей.

"ВК" у PDF