Світловодський район
Актуально / Влада

Світловодський район посів друге рейтингове місце серед 21 району Кіровоградщини

Світловодський район посів друге рейтингове місце серед 21 району Кіровоградщини
Обласною державною адміністрацією проведено моніторинг показників оцінки соціально-економічного розвитку міст і районів області за 2015 рік, за результатами моніторингу Світловодський район спрацював позитивно та займає 2-ге рейтингове місце серед 21 району Кіровоградської області.
На виконання доручення голови обласної державної адміністрації за результатами співбесіди із головою районної державної адміністрації з підведення підсумків соціально-економічного розвитку району у 2015 році та визначення завдань щодо забезпечення сталого розвитку району у 2016 році районною держаною адміністрацією проведено детальний аналіз виконання показників соціально-економічного розвитку району у 2015 році та визначено шляхи і вжито комплекс заходів щодо недопущення негативної динаміки розвитку району у січні-квітні 2016 року.

Так, у квітні 2016 року на черговому засіданні сесії районної ради буде розглянуте питання "Про внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Світловодського району на 2016 рік, затвердженої рішенням районної ради від 22.12.2015р. № 22" та "Про затвердження програми енергоефективності Світловодського району на 2016-2020 роки" з одночасною презентацією теми - впровадження сонячної, вітрової та біоенергетики, як в Кіровоградській області так і в інших регіонах України.

Також у квітні 2016 року заплановане проведення чергового засідання комісії з питання забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, де розглядатиметься питання зменшення податкового боргу за грошовими зобов’язаннями платників податків.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF