Знам’янський район
Актуально / Суспільство

Акцію протесту завершено, а який результат?

Акцію протесту завершено, а який результат?
Новина про те, що на площі перед обласною радою учасники АТО влаштували безстрокову акцію протесту щодо вирішення питання надання їм законного права на виділення землі, облетіла всі обласні видання ще кілька тижнів тому.
Нагадаємо, що результатом стало звільнення з посади начальника Головного управління держгеокадастру в Кіровоградській області Марії Соловйової, приїзд незалежної комісії з Києва, яка мала сприяти вирішенню проблемного питання. Так що ж на сьогодні змінилось для учасників АТО Знам’янщини?

Коментує радник голови Знам’янської РДА з питань АТО Володимир Мухуров: «На сьогодні до центру надання адмінпослуг РДА від обласного управління держгеокадастру надійшло 28 погоджень на розробку проектів отримання земельних ділянок( по 2 га) учасникам АТО, 1 дозвіл на розробку проекту на отримання земельної ділянки. Також ми отримали 10 тимчасових відмов щодо виготовлення таких документів іншим учасникам АТО і їх документи повернуті на доопрацювання. Всього зараз на розгляді у держгеокадастрі області лишилось близько 60 заяв тільки зі Знам’янщини.»

"ВК" у PDF