Знам’янський район
Актуально / Влада

Небесна Сотня насторожі гідності

Небесна Сотня насторожі гідності
Керівник апарату районної державної адміністрації О.Слюсаренко, голова районної ради С.Макаренко, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України в районі взяли участь у проведені годині-пам’яті «Небесна Сотня. Насторожі гідності», в рамках якої учасники мали змогу переглянути відеоряд «Хроніка подій Майдану».
Звертаючись до учасників урочистої години, голова районної ради С.Макаренко зазначив, що сьогодні Україна вшановує подвиг Героїв, які поклали своє життя за незалежність України під час Революції гідності.

Небесна Сотня насторожі гідності

– Цей день це знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які загинули за нас із вами, щоб ми жили у щасливій державі – підкреслив Сергій Дмитрович. – Завдяки Майдану наша держава довела всьому світові гідність, мужність і тверду волю українців до справедливості, саме Майдан об’єднав у своєму прагненні жити по-європейськи і літніх людей, і молодих.

Небесна Сотня насторожі гідності

– Герої майдану, пам’ять яких сьогодні вшановуємо, – захищали право українців на демократію, свободу та європейське майбутнє України, – відмітила керівник апарату райдержадміністрації О. Слюсаренко. – Боротьба продовжується. Знову гинуть люди. Але сьогодні люди вже зі зброєю в руках, а тоді кращі з нас з голими руками пішли і здобули свободу. Ми не маємо права не завершити цю справу до кінця, не маємо морального права здаватися, не маємо права не боротися, тому, що Бог велів захищати свою Батьківщину. Найважливіше, що ми зможемо зробити для загиблих героїв — для всієї Небесної Сотні і тих, які загинули на Сході України – це не забувати їх і молитися за них.

Присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні та всіх хто загинув за незалежність нашої країни.

"ВК" у PDF