---
Актуально / Влада

Сергій Коваленко: Позиція облдержадміністрації – земля повинна служити громаді. В ОДА продовжуються зустрічі з учасниками антитерористичної операції.

Сергій Коваленко: Позиція облдержадміністрації – земля повинна служити громаді. В ОДА продовжуються зустрічі з учасниками антитерористичної операції.
Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко та заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев провели чергову зустріч з учасниками антитерористичної операції, які вимагають надання їм земельних наділів.
Сергій Коваленко повідомив учасникам АТО про те, що облдержадміністрацією розроблено чіткий та відкритий механізм розгляду заяв на виділення землі, який визначає відповідальних на кожному етапі обробки документів.

- Таким чином вже надано 100% наділів учасникам АТО у Новгородківському та Вільшанському районі, вирішується ситуація по Долинському району. Таким же чином будуть розглянуті заяви членів АТО з усієї Кіровоградщини… Земля повинна служити громаді – це принципова позиція облдержадміністрації, – наголосив посадовець.

Вже до обіду в Держгеокадастрі відбудеться зустріч та розгляд документів військових з Онуфріївського та Олександрійського районів.

- Ми проконтролюємо, аби усі пакети документів були підняті з територій до рівня обласного Держгеокадастру, який повинен терміново опрацювати усі заяви. А чергові безпідставні відмови і повернення розцінюватимуться як диверсія проти Кіровоградщини, диверсія проти держави, - підсумував Сергій Коваленко.

"ВК" у PDF