---

Встановлені особи зловмисників, які обкрадали підвали багатоповерхувок

Встановлені особи зловмисників, які обкрадали підвали багатоповерхувок
Працівники поліції перевіряють злодіїв на причетність до 7 епізодів крадіжок. За вчинене спільникам загрожує покарання - до 6 років позбавлення волі.
"У жовтні до Світловодського відділу поліції надходили неодноразові звернення від місцевих жителів багатоповерхівок про викрадення речей з підвалів. До рук зловмисників потрапили електроінструменти, комплектуючі до водяного бойлера, магнітофон, насос, риболовне приладдя, вироби з металу, дитячий велосипед та інше майно.

Поліцейські вирахували злодіїв. Ними виявилися двоє місцевих мешканців, 30 та 37 років. Зловмисники за допомогою викрутки зривали замки та потрапляли до підвальних приміщень. Викрадене зловмисники продавали, аби виручити грошові кошти. У даний час частину майна поліцейські вилучили", - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодіям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

"ВК" у PDF